Menu

Springvandspladsen 5A, 9800 Hjørring, Denmark
Buffet

ASIATISK BUFFET

Forretter

- Hønsekødsuppe med brød

Mellemretter

- Frisklavet Sushi tilberedt af køkkenet - Sæsonbetonede varme buffeten retter - Salatbar

Hovedretter

- Mongolian Barbecue åbne køkken - 7 slags kød, seafood, nudler og forskellig grøntsager efter årstiden ( tilberede ) - 10 slags sauce

Desserter

- Ta' selv softice, chokoladefontæne, kage og årstiden frugt - Kaffe, the, kakao, cappuccino, kaffe late og espresso

Mandag - Torsdag

( Børn 3 - 11 år halv pris )

188,-

Fredag - Søndag - Helligdag

( Børn 3 - 11 år halv pris )

208,-

Cocktails på fad

Bluetail er økologiske færdigblandede cocktail med kvalitetsspiritus udviklet af NJORD.

Mojito Flower

Den Klassiske MOJITO smag af mynte og lime, men med et fantasifuldt twist af hyldeblomst. Økologisk hvid rom destilleret af NJORD.

70,-

Berry Blaze

En frugtig og sød-syrlig bramble fortolkning på solbær, tranebær, citron og lime.

70,-

Tom Passion

En frugtig fortolkning af en klassisk collins med eksotisk passionsfrugt og citron.

70,-

Bryghuset Vendia

Lokale øl - det er gammeldags håndværk, der giver den gode smag.

Bock 50 cl. fl.

Traditionel bock, der dufter som den smager, med sødme og fylde. Serveres ved 7° C.

70,-

Hvede 50 cl. fl.

Hvedeøl med ravgylden farve. Skummet står stift og cremet. Smagen af koriander og nelliker er tydelige og i balance med hvedens sødme og syrlighed. En god og forfriskende tørstslukker. Serveres ved 5° C.

70,-

Pilsner 50 cl. fl.

Vores fortolkning af den klassiske pilsner. Mere humlet og bitter end en traditionel dansk pilsner, menmedenbehageligrundeftersmag.Serveresved5°C.

70,-

Vendelbo Bajer 50 cl. fl.

Vendelbo Bajer er en bayrisk inspireret øl brygget på pilsner og karamelmalt, der giver øllen en behagelig fylde og sødme. En forsriskende og læskende øl, med en aroma af humle. Serveres ved 7° C.

70,-

Specialøl

Hos Mongolian Barbecue kan du finde et stort og spændende udvalg af asiatiske øl.

Heineken 33 cl. fl.

Heineken er en forfriskende øl med en unik smag og et genkendeligt design. Denne øl bør nydes iskold.

52,-

Tiger 33 cl. fl.

Prisvindende international øl der har vundet adskillige priser på smag og kvalitet!

52,-

Singha 33 cl. fl.

POPULÆR THAI ØL! En premium lager øl brygget af de bedste ingredienser, Singha er en fyldig 100% byg maltøl, der er tydeligt rig på smag med stærke karakterer.

52,-

Sai Gon 33 cl. fl.

Saigon øl har været det mest populære øl i Vietnam i mange år. En stærk brun flaske indpakket i luksuriøs metallisk etiket giver smagere en uforglemmelig oplevelse.

52,-

Tsingtao 33 cl. fl.

Tsingtao Beer er en lys og filtreret pilsner fra det kinesiske bryggeri Tsingtao.

52,-

Sapporo 33 cl. fl.

Sapporo Pilsner har en skarp og forfriskende smag med en let bitterhed og et rent finish. Sapporo kan nydes til enhver lejlighed.

52,-

ALKOHOLFRI ØL

Tuborg Nul 33 cl. fl.

52,-

FADØL

Tuborg, Tuborg Classic, 1646 Blanc, Jacobsen Experimental Brew ( nyt hver 2. måned )

Tuborg, Tuborg Classic | 25 cl.

46,-

Tuborg, Tuborg Classic | 50 cl.

66,-

1646 Blanc | 25 cl.

52,-

1646 Blanc | 50 cl.

72,-

Jacobsen Experimental Brew | 30 cl.

68,-

Fadøl ad libitum i 2 timer

228,-

Juice:

Appelsin, Æble

Lille | 25 cl.

38,-

Mellem | 50 cl.

48,-

Coca cola, Coca Zero, Fanta, Sprite Zero, Schweppes Lemon, Danskvand

Lille | 25 cl.

42,-

Mellem | 50 cl.

52,-

Free refill sodavand

67,-

Kildevand 50 cl. fl.

32,-

Hyldeblomst 25 cl. fl.

44,-

Fuze tea 40 cl. fl.

44,-

Champagne

Möet et Chandon

Möet et Chandon 1/1 fl. 698,- Möet et Chandon Brut Imperial er en af verdens mest kendte Champagner. Lavet på Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay, som er blended til den bløde, velafbalancerede stil der kendetegner Möet et Chandon.

698,-

Rose Vin

La Grande Jument Rose

La Grande Jument Rose er lys laksefarvet i glasset. Duften er karakteriseret ved dejlige aromaer af små, røde bær og en karakteristisk friskhed. I munden opleves La Grande Jument Rose fyldig, liflig og velbalanceret med god frugtsmag.

278,-

Pfaffl Rose Hasen

Rose Hasen har lys rød farve. I næsen findes hindbær og jordbær og en let krydret duft. Første smagsindtryk er friskhed og liflighed efterfulgt af en overflod af frugt. En elegant afslutning.

338,-

Tavel Rose, Laurent Charles Brotte

Denne Tavel fremstår dyb rød i farven med ravgyldne reflekser og en stor åben bouquet. Her er noter af jordbær, hindbær og et krydret strejf af lavendel. Smagen er blød med god fylde og noter af modne bær.

308,-

Fabiano Chiaretto Classico Rose

Bardolino Chiaretto er flot laksefarvet med en duft af rosenblade og frisk plukkede hindbær. Smagen er domineret af en frisk frugtsyre og lang intens smag med noter af friske røde bær.

288,-

Vina Tarapaca Rose

Farven er flot mørk med en dybde der viser, at her er en vin med smag. Duften er fyldt med modne solbær og frisk sommer. Smagen er overvældende, meget elegant og alligevel med en god dybde og fylde. Her er både solbær og friske druer. Med denne vin i glasset har man allerede lyst til det næste glas.

298,-

Hvide Vine

Pearl Valley White | gl. | 1/2 fl. | 1/1 fl.

Pearl Valley White fremstår med en smuk strågul, næsten gylden farve i glasset, med fine grønne strøg. I duften mødes man af fersken, stikkelsbær, grapefrugter og ikke mindst citrus. I smagen går mange af noterne fra duften igen, og vine opleves frisk og halvtør med et tydeligt eksotisk udtryk og en flot balance.

62,- 132,- 208,-

Wien. 1, Pfaffl

Wien.1 er en ægte sommervin. Friskhed og frugt i duften fra Riesling, fylde fra Pinot Blanc og krydret fra Gruner Veltliner. En god blanding af fersken, peber, nødder og æble i både duft og smag.

338,-

Pinot Grigio DOC Arcole

Vinen har en sart gul farve i glasset med gyldne reflekser. Duften er rig på blomster og frisk frugt med hints af grønne æbler og abrikos. I munden opleves vinen utrolig frisk med noter af akaciehonning. Der er god balance mellem syre og sødme og en behagelig eftersmag.

278,-

Hayes Ranch Chardonnay – Wente Vineyards

Flot gylden i glasset med lokkende duft af eksotiske frugter og citruskarakter. Smagen er blød og fyldig med god intens frugt og en herlig afstemt eftersmag.

308,-

Eser Riesling No. 3 Simply no dry

No. 3 Simply No Dry har en fin lys farve. Duften er præget af moden frugt, som går igen i smagen. En frisk, sprød og saftig vin i god balance.

398,-

Babich Black Label, Sauvignon Blanc, Marlborough

Farven er flot grøn med gyldent skær. Duften er voldsom med de klassiske toner fra Sauvignon Blanc, lige fra nyslået græs til hyldeblomst. Smagen er intens med stram syre og en varm moden frugt koncentration til at give en fuldendt vin i balance.

318,-

Røde Vine

Rosario Estate, Cabernet Sau | gl. | 1/2 fl. | 1/1 fl.

Rosario Estate, Cabernet Sauvignon, fremstår med en flot rød farve, duften er frisk med Cabernet Sauvignon druens karakteristiske solbær og varme. Smagen er harmonisk og medium fyldig med god balanceret eftersmag.

62,- 132,- 208,-

Los Vascos Cabernet Sauvignon

Los Vascos Cabernet Sauvignon har en klar mørk rubinrød farve. I duften finder man modne solbær, kirsebær, hindbær og blommer samt strejf af stikkelsbær, chokolade, sort peber og muskatnød. Smagen er fløjlsblød med modne tanniner og masser af frugt. Flot lang og ren eftersmag.

268,-

Fiorino Sangiovese Puglia IGP

Smagen er forførende blød og fyldig med dejlig ren frugtkarakter og en behagelig, vedvarende eftersmag.

348,-

Fiorino Toscana Rosso IGP

Smagen er fyldig med stor frugtrigdom og noter af kirsebær, blåbær og et krydret strejf.

348,-

Conti di Numio, Amarone della Valpolicella CL

Conti di Numio, Amarone della Valpolicella DOC er flot mørk i glasset med en let teglstens farvet kant. Duften er rigt sammensat med nuancer af moden frugt og krydderier. Smagen er blød med en god intensitet og en lang fløjsblød eftersmag.

508,-

Rocca delle Marcie, Mandus Primitivo di Manduria

Vinen er smuk rubinrød i glasset med lilla reflekser. Duften er fyldig og intens og byder, som smagen, på noter af modne kirsebær, blommer, kakao og vanilje. En elegant og dejlig varm vin med en lang vedvarende eftersmag.

398,-

Valpolicella Classico DOC, Fabiano

Flot rød med næsten lilla kant. Ekspressiv duft med jordbær, kirsebær og små brombær. Smagen er frisk med den unge frugt i smuk harmoni med skovens røde bær og en anelse krydderi i eftersmagen.

1/2 fl. 198,- 1/1 fl. 308,-

Bixio Desmonta

Et unikum af en vin! Fremstiller efter samme forskrifter som Amarone blot på Merlot-druen. Intensitet, kraft og blød frugt går her op i en højere enhed.

398,-

Camparo Langhe Rosso DOC

Med sin intense rød farve er Langhe Rosso DOC indbydende smuk i glasset. Duften byder på masser af mørke bær som f.eks. kirsebær og sveske. Smagen er frisk og frugtig med en snert florale og vegetale elementer.

328,-

Parthenium Nero d’Avola/Shiraz

I glasset fremstår vinen indbydende med sin smukke rubinrøde farve. Fra glasset strømmer en liflig duft af moden frugt med hints af brombær og hindbær. Frugten går igen i smagen, som er balanceret og harmonisk med en lækker og behagelig eftersmagen.

278,-

Castellani Poggio Al Casone Chianti Superiore DOCG

Resultatet er en vin med lækker moden frugt og blød smag med flotte klassiske kirsebærtoner, samt lette smukt integrerede ristede aromaer fra fadlagringen.

338,-

Rocca Delle Macié, Famiglia Zingarell, Red Label

Vinen er livlig rubinrød i glasset. Duften er intens og vedholdende med hints af vilde bær og egetræets fine toner. Smagen er fyldig og kraftfuld med noter af røde bær som kirsebær samt violer. En vin, der på trods af en intens karakter, er frisk og elegant i sit udtryk.

398,-

Blason d’Aussières

Blason d’Aussières, Corbieres fremtræder mørkrød i glasset. Duften er præget af Middelhavets tørrede krydderier og moden frugt. Smagen er medium fyldig med god frugtbalance. Eftersmagen er lang med godt bid.

358,-

Morgon Corcelette Domaine Perrachon

Smuk granatrød i glasset. Forførende duft af modne frugter, som kirsebær, fersken, abrikos og blommer. I munden er vinen fyldig med intens smag af modne bær og frugter og med fede, silkebløde tanniner.

388,-

Pfaffl Sankt Laurent Wald – Huset Anbefaling

St Laurent Wald er intens, mørk, rubinrød i glasset. I duften fornemmes krydderier og frugt med en snert jordbær. Smagen er fyldig med udpræget blomme, en snert brombær og en pæn portion hindbær afsluttet med krydderi og bløde tanniner.

358,-

Pago de Cirsus Oak Aged Single Vineyard

Dyb grannatrød farve med blå kant. Duften er præget af friske blåbær og en anelse krydderi fra fadlagringen. Smagen er fyldig, uden at blive tung. Frisk og frugtfyldt med noter af blå og røde bær i flot harmoni. Tanniner er velbalanceret med den tætte bløde frugt i eftersmagen.

298,-

Wente Beyer Ranch Zinfandel – Huset Anbefaling

Flot rød i glasset med en elegant bouquet af røde kirsebær og lidt krydderi fra fadet. I munden fornemmes herlig moden rød frugt i balance med krydderiet og en elegant eftersmag. Typisk Zinfandel i elegant stil.

358,-

Thorn-Clarke Terra Barossa Shiraz

Dyb rød farve med en stor duft. Her er noter af mørk frugt som blommer og brombær samt et krydret strejf af mynte og vanilje fra fadlagringen. I munden er vinen levende med bløde modne tanniner og friske røde kirsebær.

368,-
Hotline