VINKORT

Springvandspladsen 5A, 9800 Hjørring, Denmark
VINKORT

Champagne

Möet et Chandon

Möet et Chandon 1/1 fl. 698,- Möet et Chandon Brut Imperial er en af verdens mest kendte Champagner. Lavet på Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay, som er blended til den bløde, velafbalancerede stil der kendetegner Möet et Chandon.

698,-

Rose Vin

La Grande Jument Rose

La Grande Jument Rose er lys laksefarvet i glasset. Duften er karakteriseret ved dejlige aromaer af små, røde bær og en karakteristisk friskhed. I munden opleves La Grande Jument Rose fyldig, liflig og velbalanceret med god frugtsmag.

278,-

Pfaffl Rose Hasen

Rose Hasen har lys rød farve. I næsen findes hindbær og jordbær og en let krydret duft. Første smagsindtryk er friskhed og liflighed efterfulgt af en overflod af frugt. En elegant afslutning.

338,-

Tavel Rose, Laurent Charles Brotte

Denne Tavel fremstår dyb rød i farven med ravgyldne reflekser og en stor åben bouquet. Her er noter af jordbær, hindbær og et krydret strejf af lavendel. Smagen er blød med god fylde og noter af modne bær.

308,-

Fabiano Chiaretto Classico Rose

Bardolino Chiaretto er flot laksefarvet med en duft af rosenblade og frisk plukkede hindbær. Smagen er domineret af en frisk frugtsyre og lang intens smag med noter af friske røde bær.

288,-

Vina Tarapaca Rose

Farven er flot mørk med en dybde der viser, at her er en vin med smag. Duften er fyldt med modne solbær og frisk sommer. Smagen er overvældende, meget elegant og alligevel med en god dybde og fylde. Her er både solbær og friske druer. Med denne vin i glasset har man allerede lyst til det næste glas.

298,-

Hvide Vine

Pearl Valley White | gl. | 1/2 fl. | 1/1 fl.

Pearl Valley White fremstår med en smuk strågul, næsten gylden farve i glasset, med fine grønne strøg. I duften mødes man af fersken, stikkelsbær, grapefrugter og ikke mindst citrus. I smagen går mange af noterne fra duften igen, og vine opleves frisk og halvtør med et tydeligt eksotisk udtryk og en flot balance.

59,- 128,- 198,-

Wien. 1, Pfaffl

Wien.1 er en ægte sommervin. Friskhed og frugt i duften fra Riesling, fylde fra Pinot Blanc og krydret fra Gruner Veltliner. En god blanding af fersken, peber, nødder og æble i både duft og smag.

338,-

Pinot Grigio DOC Arcole

Vinen har en sart gul farve i glasset med gyldne reflekser. Duften er rig på blomster og frisk frugt med hints af grønne æbler og abrikos. I munden opleves vinen utrolig frisk med noter af akaciehonning. Der er god balance mellem syre og sødme og en behagelig eftersmag.

278,-

Hayes Ranch Chardonnay – Wente Vineyards

Flot gylden i glasset med lokkende duft af eksotiske frugter og citruskarakter. Smagen er blød og fyldig med god intens frugt og en herlig afstemt eftersmag.

308,-

Eser Riesling No. 3 Simply no dry

No. 3 Simply No Dry har en fin lys farve. Duften er præget af moden frugt, som går igen i smagen. En frisk, sprød og saftig vin i god balance.

398,-

Babich Black Label, Sauvignon Blanc, Marlborough

Farven er flot grøn med gyldent skær. Duften er voldsom med de klassiske toner fra Sauvignon Blanc, lige fra nyslået græs til hyldeblomst. Smagen er intens med stram syre og en varm moden frugt koncentration til at give en fuldendt vin i balance.

318,-

Røde Vine

Rosario Estate, Cabernet Sau

Rosario Estate, Cabernet Sauvignon, fremstår med en flot rød farve, duften er frisk med Cabernet Sauvignon druens karakteristiske solbær og varme. Smagen er harmonisk og medium fyldig med god balanceret eftersmag.

59,- 128,- 198,-

Los Vascos Cabernet Sauvignon

Los Vascos Cabernet Sauvignon har en klar mørk rubinrød farve. I duften finder man modne solbær, kirsebær, hindbær og blommer samt strejf af stikkelsbær, chokolade, sort peber og muskatnød. Smagen er fløjlsblød med modne tanniner og masser af frugt. Flot lang og ren eftersmag.

268,-

Fiorino Sangiovese Puglia IGP

Smagen er forførende blød og fyldig med dejlig ren frugtkarakter og en behagelig, vedvarende eftersmag.

348,-

Fiorino Toscana Rosso IGP

Smagen er fyldig med stor frugtrigdom og noter af kirsebær, blåbær og et krydret strejf.

348,-

Conti di Numio, Amarone della Valpolicella CL

Conti di Numio, Amarone della Valpolicella DOC er flot mørk i glasset med en let teglstens farvet kant. Duften er rigt sammensat med nuancer af moden frugt og krydderier. Smagen er blød med en god intensitet og en lang fløjsblød eftersmag.

508,-

Rocca delle Marcie, Mandus Primitivo di Manduria

Vinen er smuk rubinrød i glasset med lilla reflekser. Duften er fyldig og intens og byder, som smagen, på noter af modne kirsebær, blommer, kakao og vanilje. En elegant og dejlig varm vin med en lang vedvarende eftersmag.

398,-

Valpolicella Classico DOC, Fabiano

Flot rød med næsten lilla kant. Ekspressiv duft med jordbær, kirsebær og små brombær. Smagen er frisk med den unge frugt i smuk harmoni med skovens røde bær og en anelse krydderi i eftersmagen.

1/2 fl. 198,- 1/1 fl. 308,-

Bixio Desmonta

Et unikum af en vin! Fremstiller efter samme forskrifter som Amarone blot på Merlot-druen. Intensitet, kraft og blød frugt går her op i en højere enhed.

398,-

Camparo Langhe Rosso DOC

Med sin intense rød farve er Langhe Rosso DOC indbydende smuk i glasset. Duften byder på masser af mørke bær som f.eks. kirsebær og sveske. Smagen er frisk og frugtig med en snert florale og vegetale elementer.

328,-

Parthenium Nero d’Avola/Shiraz

I glasset fremstår vinen indbydende med sin smukke rubinrøde farve. Fra glasset strømmer en liflig duft af moden frugt med hints af brombær og hindbær. Frugten går igen i smagen, som er balanceret og harmonisk med en lækker og behagelig eftersmagen.

278,-

Castellani Poggio Al Casone Chianti Superiore DOCG

Resultatet er en vin med lækker moden frugt og blød smag med flotte klassiske kirsebærtoner, samt lette smukt integrerede ristede aromaer fra fadlagringen.

338,-

Rocca Delle Macié, Famiglia Zingarell, Red Label

Vinen er livlig rubinrød i glasset. Duften er intens og vedholdende med hints af vilde bær og egetræets fine toner. Smagen er fyldig og kraftfuld med noter af røde bær som kirsebær samt violer. En vin, der på trods af en intens karakter, er frisk og elegant i sit udtryk.

398,-

Blason d’Aussières

Blason d’Aussières, Corbieres fremtræder mørkrød i glasset. Duften er præget af Middelhavets tørrede krydderier og moden frugt. Smagen er medium fyldig med god frugtbalance. Eftersmagen er lang med godt bid.

378,-

Morgon Corcelette Domaine Perrachon – Huset Anbefaling

Smuk granatrød i glasset. Forførende duft af modne frugter, som kirsebær, fersken, abrikos og blommer. I munden er vinen fyldig med intens smag af modne bær og frugter og med fede, silkebløde tanniner.

348,-

Pfaffl Sankt Laurent Wald – Huset Anbefaling

St Laurent Wald er intens, mørk, rubinrød i glasset. I duften fornemmes krydderier og frugt med en snert jordbær. Smagen er fyldig med udpræget blomme, en snert brombær og en pæn portion hindbær afsluttet med krydderi og bløde tanniner.

348,-

Pago de Cirsus Oak Aged Single Vineyard

Dyb grannatrød farve med blå kant. Duften er præget af friske blåbær og en anelse krydderi fra fadlagringen. Smagen er fyldig, uden at blive tung. Frisk og frugtfyldt med noter af blå og røde bær i flot harmoni. Tanniner er velbalanceret med den tætte bløde frugt i eftersmagen.

298,-

Hayes Ranch Zinfandel – Wente Vineyards

Flot rød i glasset med en elegant bouquet af røde kirsebær og lidt krydderi fra fadet. I munden fornemmes herlig moden rød frugt i balance med krydderiet og en elegant eftersmag. Typisk Zinfandel i elegant stil.

338,-

Thorn-Clarke Terra Barossa Shiraz

Dyb rød farve med en stor duft. Her er noter af mørk frugt som blommer og brombær samt et krydret strejf af mynte og vanilje fra fadlagringen. I munden er vinen levende med bløde modne tanniner og friske røde kirsebær.

358,-
Hotline