Reservation

Make a

Reservation

 

Det er nemt og hurtigt at bestille bord hos Mongolian Barbecue. Ring eller bestil online.

 

 


Book bord


 

Bordreservation til mere end otte personer skal bookes via telefon. Vi anbefaler at de ringer og reserverer et bord i god tid, men De er altid velkommen til at komme til restaurant uden reservation. Her vil vi gøre vores beste for at finde det første ledige bord til Dem.

– Vi beder Dem venligst om, at overholde den aftalte tid, da vi desværre ikke har ventefaciliteter.

– Såfremt De ikke kan overholde den aftalte tid beder vi om, at De kontakter os da vi forbeholder os retten til, at frigive Deres bord, såfremt De ikke er ankommet senest 15 minutter efter den aftalte tid.

– Bemærk venligst, at bordet kun er reserveret til det oprindelige antal gæster angivet på tidspunktet for reservation, så enhver forøgelse af antallet skal meddeles i forvejen, da det ikke altid er muligt for os at imødekomme Deres anmodning.

– Eventuelle ændringer og annullering af bestående reservationer skal ske hurtigt som muligt, så vi har mulighed for at tilbyde gæster på vor venterliste eventuelle borde, og kan kun ske via telefon +45 98 90 90 76

– Er der en reduktion af selskabet på mere end 10%, uden vi er blevet gjordt opmærksom på det i god tid, kan restauranten m.v. kræve en godtgørelse, der svarer til 50 pct. af prisen for de afbestilte ydelse.

– Ved manglende fremmøde ved arrangementer på mere end 8 personer ( no show ) har restaurant m.v. krav på fuld pris for hele arrangementet.

 

Book et bord