I oktober 2004 åbnede der en restaurant ved navnet Djengis Khan Mongolian barbecue i Hjørring. En restaurant med et helt nyt koncept, som ikke ret mange vendelboere kendte til. Et koncept hvor kunden selv kan anrette sin mad ved at vælge friske råvarer, hvor der tilsættes saucer (marinade) før stegning på en meget varm stegepande. Her kan kunden se på, hvordan dennes mad bliver stegt af kokken. Det spændende ved mongolian barbecue er at man kan kombinere forskellige variationer af råvarer og saucer.

I August 2007 overtog den nuværende indehaver restaurant Mongolian Barbecue og udvidede sortimentet af råvarer og introducerede nye retter. Dette medvirkede til at mongolsk barbecue blev mere populær i Vendsyssel og efterspørgslen var stor. Desværre var restaurantens pladskapacitet begrænset.

Dette er der nu rodet bod på ved at flytte restauranten til byens nye centrum, med plads til 120 glade gæster. Den klassiske indretning er blevet udskiftet med en mere moderne indretning, og sortimentet i buffeten er blevet større og mere eksotisk. Selve bygningen er tegnet af Arkitektfirmaet Finn Østergaard.

Vi har forsøgt at bevare den samme hyggelige stemning fra vores gamle restaurant, samtidigt med at den er blevet mere moderne og flot.

Venlig hilsen
Phuong Thai Hoang
Indehaver