Kontakt

Information

Bordreservation til mere end otte personer skal bookes via telefon. Vi anbefaler at De ringer og reserverer et bord i god tid, men De er altid velkommen til at komme til restauranten uden reservation. Her vil vi gøre vores bedste for at finde det første ledige bord til Dem.
Ved selskaber på flere end otte personer bedes De kontakte os på telefon +45 98 90 90 76
Her kan De også høre nærmere om vores lokaler, som kan lejes til særlige anledninger såsom konfirmation, receptioner, produktlanceringer og andre events.
– Vi beder Dem venligst om, at overholde den aftalte tid, da vi desværre ikke har ventefaciliteter.
– Såfremt De ikke kan overholde den aftalte tid beder vi om, at De kontakter os da vi forbeholder os retten til, at frigive Deres bord, såfremt De ikke er ankommet senest 15 minutter efter den aftalte tid.
– Bemærk venligst, at bordet kun er reserveret til det oprindelige antal gæster angivet på tidspunktet for reservationen,
så enhver forøgelse af antallet skal meddeles i forvejen, da det ikke altid er muligt for os at imødekomme Deres anmodning.
– Eventuelle ændringer og annullering af bestående reservationer skal ske så hurtigt som muligt, så vi har mulighed for at tilbyde gæster på vor venteliste eventuelle borde, og kan kun ske via telefon +45 98 90 90 76.
– Er der en reduktion af selskabet på mere end 10%, uden vi er blevet gjordt opmærksom på det i god tid, kan restauranten m.v. kræve en godtgørelse, der svarer til 50 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.
– Ved manglende fremmøde ved arrangementer på mere end 8 personer (no show) har restauranten m.v. krav på fuld pris for hele arrangementet

Smid os en besked

Navn (*)

Email (*)

Emne

Besked

Reservation

For reservation, og events
e-mail eller giv os et kald

+ 45 98 90 90 76
booking@mongolian-barbecue.dk

Generelt

For generelle forespørgsler, klager etc.

+ 45 98 90 90 76
info@mongolian-barbecue.dk